Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Software YAMP; Hardware OpenDesktop.org 2.3 2.3 ti' 5 eek'o'obo' (basado ti' 3 comentarios) Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp31 leti' 05 leti' 2020 Libre Cloud Services. Opendesktop.org jump'éel plataforma libre ku ts'aik almacenamiento gratis ti' le múuyal, ti' internet ichil Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Multimedia Software YAMP; Hardware Pling.com 4.0 4.0 ti' 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 revisión) Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp31 leti' 05 leti' 2020 Jump'éel kaaj tu'ux desarrolladores yéetel artistas ts'aiko'on aplicaciones, yiit yéetel uláak' contenido.Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob freepublictransport.info 2.0 2.0 ti' 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 revisión) Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp28/05/2020 Tsoolol ciudades ku proporcionan bejla'e' tuláakal wa yane' u transporte público gratis.Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Beelcome 5.0 5.0 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 óolnake'). Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp24/05/2020 BeWelcome jach jump'éel páawo'ob intercambio hospitalidad. Amal miembro le páawo'ob yaan ti' jump'éel perfil. Le miembros Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Wíinikil janalbe'eno'ob.de 5.0 5.0 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 óolnake'). Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp23/05/2020 Chan jump'éel iniciativa ku compromete u xu'ulsiko'ob le residuos janalbe'eno'ob. Toʼoneʼ k-salvartikba» maʼ u kʼáatoʼobiʼ Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Testigo ti' 4.0 4.0 ti' 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 revisión) Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp21/05/2020 Jump'éel plataforma ku le wíiniko'obo' je'el utilizar utia'al u anfitriones viajeros, kaxtik anfitriones couchurfing, ka k'iinbesik bey-mented Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Wíinikil AmeriCorps 3.0 3.0 ti' 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 revisión) Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp18 leti' 05 leti' 2020 AmeriCorps jach jump'éel cha'ana' voluntario ti' le sociedad civil apoyada tumen le jala'acho' federal u EE.UU., Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Wíinikil U tsʼaʼabal u yóol máakeʼ 3.0 3.0 ti' 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 revisión) Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp17/05/2020 Materias voluntarias leti’ le Reino Unido jo’olpóopo’ ti’ le caridad voluntariado. Bin fundado ti' 1962 tumen Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Multimedia Ballena divertida 5.0 5.0 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 óolnake'). Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp17/05/2020 Funkwhale jach jump'éel múuch'meyaj impulsado tumen le kaajo' ba'ax ti' Cha' wu'uyik yéetel ts'aiko'on paax yéetel audio ichil jump'éel Xook asab
Kajtalil ti' leti' áantajo'ob Software YAMP; Hardware GNU ts'aa 5.0 5.0 5 eek'o'obo' (basado ti' 1 óolnake'). Jach ma'alo'obTaj ma'alo'obpromedioÓotsilterrible Tuméentradefree_azrarp17/05/2020 GNU ts'aa (ka'ache' k'ajóolta'an je'el bix EstadoNet yéetel juntéene' k'ajóolta'an je'el bix Laconica) leti' jump'éel código gratuito yéetel abierto Xook asab