Komuniteti Arsimi mallrat / shërbimet MIRË Dublinin 4.0 4.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatrom25/05/2023 TOG hackerspace është një qendër në Dublin City. Është një hapësirë e përbashkët ku anëtarët mund të kenë një vend Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Humanitare VETËM 4.0 4.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatrom11/04/2023 ALONE është një organizatë bamirësie në Irlandë e cila u krijua për të nxjerrë në pah problemet me të cilat përballet Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Kuzhina Karma 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatrom19/03/2023 Karma Kitchen u hap për herë të parë në Berkeley më 31 mars 2007, nga disa vullnetarë të frymëzuar për të Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet hapësirën e shërbimit 4.0 4.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatrom19/03/2023 ServiceSpace është një organizatë e drejtuar tërësisht nga vullnetarë. Ne përdorim teknologjinë për të inkurajuar Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet helfa.org 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatrom16/03/2023 Çfarë është H.e.l.f.a. në përgjithësi rreth? Ne jetojmë në një botë ku jo vetëm globale e vazhdueshme Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet bikerouter.de 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp15/02/2023 Ndoshta planifikuesi më i mirë i rrugëve me biçikletë në botë! Pa pagesë dhe miqësore me privatësinë. Qyteti, Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Software & Hardware karrota 4.0 4.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp03/10/2022 Karrot është një mjet falas dhe me burim të hapur për iniciativat bazë dhe grupet e njerëzve që duan Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet kolltukë.org 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp21/07/2022 Couchers.org është një platformë jofitimprurëse dhe falas, e ndërtuar nga vullnetarë dhe përgjegjëse ndaj Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet cosum.de 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp13/07/2022 Cosum ndihmon në organizimin e huadhënies midis njerëzve që janë në kontakt me njëri-tjetrin. Komunitetet Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Gatim me bazë 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp15/06/2021 Një uebsajt me receta me burim të hapur, i krijuar për të ofruar një libër të thjeshtë gatimi në internet pa reklama dhe Lexo më shumë