Komuniteti mallrat / shërbimet Software & Hardware OpenDesktop.org 2.3 2.3 nga 5 yje (bazuar në 3 komente) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp31/05/2020 Shërbimet Libre Cloud. Opendesktop.org është një platformë e lirë që ofron ruajtje falas në renë kompjuterike, në internet Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Multimedia Software & Hardware Pling.com 4.0 4.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp31/05/2020 Një komunitet ku zhvilluesit dhe artistët ndajnë aplikacione, tema dhe përmbajtje të tjera.Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet freepublictransport.info 2.0 2.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp28/05/2020 Lista e qyteteve që aktualisht ofrojnë të gjithë ose disa nga transporti publik falas.Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Mirë se vini 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp24/05/2020 BeWelcome është një rrjet shkëmbimi mikpritjeje. Çdo anëtar i rrjetit ka një profil. Anëtarët Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Humanitare ndarja e ushqimit.de 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp23/05/2020 We are an initiative that is committed to combating food waste. We “save” unwanted Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Trustroots 4.0 4.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp21/05/2020 Një platformë që njerëzit mund ta përdorin për të pritur udhëtarë, për të gjetur pritës në surfing dhe për të takuar njerëz me mendje të njëjtë Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Humanitare AmeriCorps 3.0 3.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp18/05/2020 AmeriCorps is a voluntary civil society program supported by the U.S. federal government, Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Humanitare Çështjet e Vullnetarizmit 3.0 3.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp17/05/2020 Volunteering Matters është bamirësia kryesore e vullnetarizmit në Mbretërinë e Bashkuar. Ajo u themelua në vitin 1962 nga Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Multimedia Balenë e keqe 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp17/05/2020 Funkwhale është një projekt i drejtuar nga komuniteti që ju lejon të dëgjoni dhe ndani muzikë dhe audio brenda një Lexo më shumë
Komuniteti mallrat / shërbimet Software & Hardware GNU sociale 5.0 5.0 nga 5 yje (bazuar në 1 koment) ShkëlqyeshëmShume mireMesatareI varfërE tmerrshme Ngatregtia_azrarp17/05/2020 GNU social (previously known as StatusNet and once known as Laconica) is a free and open source Lexo më shumë