Obodo Agụmakwụkwọ ngwongwo / ọrụ WERE Dublin 4.0 4.0 n'ime kpakpando 5 (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site natrombo25/05/2023 TOG hackerspace bụ isi na Dublin City. Ọ bụ oghere nkekọrịta ebe ndị otu nwere ike ịnwe ebe GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ Nwaanyi ndi mmadu Naanị 4.0 4.0 n'ime kpakpando 5 (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site natrombo11/04/2023 Naanị otu ọrụ ebere na Ireland bụ nke akwadoro ka ọ pụta ìhè n'ihe ndị na-eche ihu GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ Ụlọ kichin Karma 5.0 5.0 n'ime kpakpando ise (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site natrombo19/03/2023 Karma Kitchen bu ụzọ meghere na Berkeley na Maachị 31st 2007, site n'aka ọtụtụ ndị ọrụ afọ ofufo sitere n'ike mmụọ nsọ GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ oghere ọrụ 4.0 4.0 n'ime kpakpando 5 (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site natrombo19/03/2023 ServiceSpace bụ nzukọ nke ndị ọrụ afọ ofufo na-arụ. Anyị na-eji teknụzụ eme ihe iji gbaa ume GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ helfa.org 5.0 5.0 n'ime kpakpando ise (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site natrombo16/03/2023 Kedu ihe bụ H.e.l.f.a. n'ozuzu banyere? Anyị bi n'ụwa ebe ọ bụghị naanị ụwa na-aga n'ihu GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ bikerouter.de 5.0 5.0 n'ime kpakpando ise (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site naahiafree_azrarp15/02/2023 Eleghị anya onye nhazi ụzọ igwe kwụ otu ebe kacha mma n'ụwa! N'efu na enyi nzuzo. Obodo, GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ Ngwanrọ & ngwanrọ karọt 4.0 4.0 n'ime kpakpando 5 (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site naahiafree_azrarp03/10/2022 Karọt bụ ngwa mepere emepe na-emepe emepe maka ebumnuche ntọala na otu ndị chọrọ GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ oche.org 5.0 5.0 n'ime kpakpando ise (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site naahiafree_azrarp21/07/2022 Couchers.org bụ ikpo okwu anaghị akwụ ụgwọ yana efu, nke ndị ọrụ afọ ofufo wuru ma nwee ọrụ maka ya GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ agba.de 5.0 5.0 n'ime kpakpando ise (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site naahiafree_azrarp13/07/2022 Cosum na-enyere aka ịhazi ịgbazinye ego n'etiti ndị mmadụ na-akpakọrịta. Obodo GỤKWUO
Obodo ngwongwo / ọrụ Isi nri dabere 5.0 5.0 n'ime kpakpando ise (dabere na nyocha 1) ỌmarịchaỌ dị ezigbo mmaNkeziOgbenyeJọgburu Site naahiafree_azrarp15/06/2021 Webụsaịtị uzommeputa mepere emepe, hibere iji nye akwụkwọ nri dị n'ịntanetị dị mfe na-enweghị mgbasa ozi yana GỤKWUO